Najnovšie recenzie zo sekcie Prilby na motorku
Top pristup
Rosi sa
Kvalita za rozumnú cenu...odporúčam túto značku...
- Pekná a dobrá prilba
Kvalitné spracovanie
- Pomer cena/vykon
- Pekny dizajn
- Komfort vystelky
- Pinlock sucastou balenia
- Vhodna aj pre ovalnejsiu hlavu
Rozhodoval som sa medzi viacerymi znackami, no Scorpion je overena kvalita za dobru cenu. Rozhodne v cenovej relacii +/- 200€ ma len velmi malo konkurentov. Kupu nelutujem.
Pekná retro prilba, ešte som s ňou nejazdil tak uvidíme neskôr, zatiaľ spokojnosť.
- klasika v podani rpha1 uz jednu mam a osvedcila sa
- ticha dobre sedi a neskutocne dobre aero vlastnosti, aj na nahaci v rychlostiach daleko za 200 stale vpohode
- velky vyber dizajnov ale ziadny co by ma 100% oslovil takze skor ohladom dizajnu vyber najmensieho zla
Príba co sedi sirokemu spektu ludi perfektne funguje je kvalitne spracovana, zvazoval som jedine este shoei kedze rpha1 uz jednu mam ale hjc proste lepsie sedi na hlave
Absolútne spokojný
- dobre sedí,dobre obopína tvár,netlačí,príjemný povrch polstrovania,dobrý výhľad,ľahká,pri vyklápaní "brady" do zadu automaticky vytlačí aj sklo
- Spokojnosť.
- 1+
Výhoda
- dajú sa dať okuliare
- Zahmlievanie štítu
- Dve prilby v jednej
W-TEC V535 Black Heart
Pridané: 26. januára 2024
(naposledy upravené 26. januára 2024)
Zakúpený v inSPORTline.sk
trochu ťažšie sa dostať k zasunutým okuliarom do samotnej prilby, zapínanie pod bradou je diletantsky zastaralé. v dnešnej dobe prevliekať kožený pásik cez pracku ako na opasku je divné... ale mám choppra, treba vydržať :)
- Super
- veľmi pekná
- kvalita spracovania
- v balení kvalitný batoh aj vak
- v balení pinlock a tmavé plexy
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »