Najnovšie recenzie zo sekcie Prilby na motorku
akuratny vyrobok
Veľmi spokojný . Prilba sedí ako má , vzhľadovo krásna . Vrele doporučujem každému .
- Sedí perfektne, je to kvalita
- žiadne
spokojnosť s produktom
Tovar dodany v poriadku
- kvalita za rozumnú cenu.je tichá.pinlock v balení
kvalita
- dobrý materiál
- lahka
- Za 50% zlavu co som platil ok, za 260 by som ju nekupil.
- System zatvarania je sice staromodny jednoduchy, ze sa otvara iba s plexi, a neda sa zavriet iba samotne plexi, ale zato funguje velmi jendoducho a bez nasilia a nervov. Plus je slnecny clona a pinlock gratis v baleni
- vetranie prilby, farba, dizajn
- Jedna z mala vyklapaciek ktoru zavrem na svojom globuse
- Vyrezy na sluchadla v prilbe, neprijemne rezu do uci, nastastie je to polystyren a da sa to vyrezat, upravit. Doplnit do toho miesta penu a zrazu je to fajn a netlaci to.
- Perfektne sedí, hneď som si zvykol na manipuláciu so štítmi. Ľahko sa preklopí.Výborne tesní, nefučí do nej. Ľahko sa odopína. Vhodná najmä pre ľudí s okuliarmi.
- Veľmi pohodlná.
- prilba je veľmi pekná s dobrými parametrami
- nesadla mi veľkosť ale po výmene to bude super
- mám dve
- štít by mohol mať už v dnešnej dobe odolné sklo proti škrabancom
Prilbu som ešte na moto nevyskušala iba som si ju na chvíľku vyskušala mám ju mať ako darček k vianociam. Dosť ma prekvapilo že mi sedí veľkosť XS predtým som mala prilby veľkosti S. Som na ňu zvedavá ak to bude to čo očakávam tak si ju kúpi aj manžel
- Kvalita materialov
- Atraktivny vzhlad
- OK
- Sedí tak ako som si predstavoval a má sedieť
- V skutočnosti vyzerá ešte lepšie ako na fotkách
- Prilba má možnosť vybaviť ju intercomom, ktorý nekazí krivky a tvar prilby, ale v tom prípade vás to bude stáť skoro 1000eur, čo je viac než dosť. Bude to stáť za to? Ak to bude dobre fungovať, tak áno! Ak nie bude té naštvaný! Intercom v nej ešte nemám, takže zatiaľ som v pohode.
vyborny produkt
- Prilba je ľahká, kvalitné vypracovaná
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »