Najnovšie recenzie zo sekcie Prilby na motorku
- Nevýhodou je že na stránkach ponuky na internete nie je uvedená výška prilby,aby sa zmestila pod sedlo skútra.
Perfektne sedí.
- perfektne spracovanie
- super vyzerá
- funguje vyborne
- variabilita
- pinlock v cene
- Ľahká a pohodlná
Spokojnosť.
- Prilba je absolútne dokonala! Presne ako v popise, ešte dokonca dokonalejšia! Schubert nikdy nesklame! Obchod super komunikuje, bez žiadnych zadrhelov.
- Dokonalá!
Musel som vratit. Velkost nesedela. Podla tabulky výrobcu som na moj obvod hlavy 59 mal zvolit L-ko. Tam som si siel odtrhut usi doslova a lica som mal ako sysel stlacene. Nakoniec som vymenil za XL(61-62) a to uz bolo v poriadku.
System zapinania pod bradou je pre vyrobcu lacny, ale pre uzivatela nepohodlny a zdlhavy na zapinanie a rozopinanie.
- dobre spracovanie a design naozaj pekny. Dobry pristup k spustaniu slnecnej clony. Dobre odvetranie.
- Radsej mam zapinanie pod bradou na plastovu pracku, lebo toto zapinanie ktore je na prilbe (dva kovove kruzky)je cista lacnota a zle sa to niekedy nahmatava a je to teda zdlhave zapnut a aj odopnut. To si tam mozem rovno davat mašlu jak policajt z hornej-dolnej
Na moj obvod hlavy (59cm) výrobca odporuca velkost "L". Nakoniec som prilbu musel vymenit za XL, lebo s odporucanou velkostou som si isiel doslova odtrhnut uši a lica som mal stlacene ako škrecok. XL je pre velkosti 61a62 a ta mi nakoniec sadla.
Spokojnosť.
Splna popis aj fotky
- Je to moja 1 prilba používam Elektobajku
- Po zrážke z hmyzom príjemná zmena
Zatiaľ mám krátko, trochu úzka na ušiach ale je to XXL väčšiu nemajú, zahmlieva sa aj keď idem 45. Mám čiernu lesklú ale v noci by to asi vyžadovalo niečo odrazového nalepiť.
Neviem ako sa nastavujú licnice v prilbe, chcel by som ich trosku uvoľniť
Prilba spĺňa svoj účel, bohužiaľ aj vyskúšané pádom, na prilbe veľmi nevidieť odreniny, manželka prežila.
Dokúpené aj zatmavené náhradné sklo, s prilbou som spokojný.
Klasická dámska prilba na moto, vhodná aj na dlhšie cesty.
Nevihoda ťažšia manipulacia slnečnej clony
- super helma za super cenu
- Má slnečný štít.
Potrebujeme si spolu sadnúť.
- Mne bola na moju hlavu mala :-) Inak prilba perfektná!
- Prilba je Ľahká-ideálna do mesta na skúter.
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »