Najnovšie recenzie zo sekcie Prilby na motorku
- Predpriprava na intercom
- Predpriprava na dioptrické okuliare
- Spokojnost rychle dorucenie
- Prievzdušnosť
- Výber farieb
- veľmi kvalitná prilba, pevná škrupina, celkom ľahká
- Pohodlná, všetko na nej funguje ako má.
Kupoval som pre spolujazdca. Za tú cenu spokojnosť. Lepšia, ako podobný produkt z Lidla.
- Pekný dizajn
- Sklo nedolieha podľa mojich predstáv, výklopná časť je po zaklopení pomerne málo stabilná (voľná)
Super .
- Spokojnost
HJC C91 FLUORESCENT
Pridané: 20. apríla 2023
(naposledy upravené 20. apríla 2023)
Zakúpený v MUZIKER.sk
Prilba pekná ale nesadla velkost takže neviem posúdiť ako sa s ňou jazdí podľa vo veľkosti XL je skôr menšia skôr sadne na L . Objednane bolo podľa velkostnej tabuľky. Nosím veľkosť prilby XL tak u tejto to bolo sklamanie určite treba číslo väčšiu. Prilbu som vrátil. Prvý krát som kupoval bez vyskúšania a myslim ze aj posledný
- Super cena
- nízka hmotnosť
- Slušný výrobok
- karbon škrupina
- extremne lahká okolo 1300g XL
- pekna taška a obal k tomu
- obsahuje pinlock, reflexne pasiky
- DD kružky
- slnečna clona zabudovana
- nejaký nafukovací vankúš - asi na položenie na stôl :D
- ventilacia na brade ,nad plexi, 2x hore na temene hlavy a 2x výduchy vzadu
- zaistovanie plexi pri zatvoreni
- jednoducha vymena plaxi
- asi len mechanizmus na slnečnu clonu , ma ovladanie na lavej strane kde je väčšinou interkom - sena , cardo , ale da sa to posunuť dopredu či dozadu . je aj originál interkom pre LS2 prilby
paradna prilba, krasny lesklý povrch - karbonový vzor , karbonová škrupina - lahke , spracovanie na vysokej urovni, kvalitne zošite aj material, vyberatelne vnútro
- lahka
- relativne ticha
- preklapanie TOP
- ECE 22.06
- modularita
- pasuju do nej okuliare so sirsim ramom
- nastavitelna slnecna clona
- pinlock v baleni
- dostatocne dobre odvetrana
Hladal som helmu s certifikaciou 22.06 do 300€ taku, aby som sa mohol napit a rozpravat napr. na pumpe bez toho, aby som ju musel dat dole z hlavy. Tato helma bola vysledkom 2 mesiacov polemiky statistiky patrania a hladania. Som s nou velmi spokojny a uz som do nej objednal aj komunikator Sena 10B. Taktiez mi vyhovuje, ze u konkurencie je L do 60cm a XL od 61, ja som presne na hrane, tato prilba ma XL 60-61 a sedi mi perfektne. Nieje problem ani s okuliarmi so sirsim ramom, nekoliduju ani so slnecnou clonou. Som spokojny.
Pohodlná, tichá, pinlock v balení.
- Dobrá prilba za dobrú cenu
- Veľkosť sedí super
Sadla presne podľa veľkosti tabuliek. Krasna dizajnovo prepracovaná prilba.
- Je ľahká ,dobre sa dáva na hlavu
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »